NM i styrkeløft 2016 - 20.-22. mai

Postet av Melhus IL - Styrkeløft den 19. Mai 2016

Melhus IL styrkeløft står som arrangør av årets NM i styrkeløft. Arrangementet samler Norges sterkeste menn og kvinner og går av stabelen på Quality hotell - Melkekartongen" på Tiller. Leder i Melhus IL styrkeløft, Rune Øritsland, beklager at det ikke var mulig å gjennomføre arrangementet på hjemmebane. På grunn av eksamensgjennomføring ble vi nødt å flytte det til Tiller.

Arrangementet er også et stort løft for en klubb som Melhus, og krever masse ressurser. Ikke minst bare det å flytte utstyr/vekter til Tiller (det er noen kilo).

Fra klubben stiller Melhus IL styrkeløft 4 deltakere:

  • Silje Alexandra Sundseth
  • Gunn Aarmo
  • Camilla Riise
  • Erlend Skorstad

Selv om arrangementet går på Tiller håper klubben at det vil være av interesse fra nærmiljøet som igjen kan gjenspeile i flere medlemmer etter hvert.

Rune oppfordrer alle Melhusbygg til å ta turen innom Tiller i helga for å støtte om arrangementet og ikke minst heie på våre lokale deltakere. Han legger til at det også vil bli muligheter for å se topp internasjonale prestasjoner, blant annet ved Europa- og verdensmester Marte Elverum og Europamester Stian Walgermo.