Tittel

Postet av Melhus IL den 16. Okt 2018

ølskdjfløakjfdølkajsd


,.dds.faøldsfadsfas


Digital dugnad MelhusBanken

Postet av Melhus IL den 12. Mai 2018

Nå har du en flott mulighet til å støtte idrettslaget.

Mandag 14. mai kl 1400 går årets digitale dugnad for MelhusBanken av stabelen.

Digital dugnad er en Facebook-kampanje som Melhusbanken gjennomfører i perioden 14. mai – 14. juni. Totalt er det satt av kr 200 000,- til fordeling lag/foreninger, og maksimalt beløp pr. lag er kr 25 000.

For hver person som går inn på Melhusbanken sin kampanjeside på Facebook, og gir sin stemme til Melhus idrettslag, bidrar med kr 50,- inn til idrettslaget. 

Siden prinsippet er først til mølla til maksimalt støttebeløp er nådd er det viktig at du så tidlig som mulig går inn å gir din stemme. 

Her har du muligheten til å bidra på en enkel måte. Alt du trenger å gjøre er:

1. Del dette til dine venner, og oppfordre dem til å stemme på Melhus idrettslag

2. Mandag 14. mai kl. 1400 gå inn på vår hjemmeside eller facebookside og stem på Melhus idrettslag i MelhusBanken sin digitale dugnad.Påminnelse medlemskontingent 2017

Postet av Melhus IL den 12. Apr 2017

Hei og god påske til alle sammen.

Vi har nå sendt ut påminnelse om betaling av medlemskontingent for 2017. For de av dere som har fått påminnelse og ikke lenger ønsker å stå som medlem i Melhus IL, ber vi om at dere gir oss en tilbakemelding på dette så snart som mulig. Send en epost til medlemskontingent@melhusil.no.

For de av dere som ikke har fått noen påminnelse om medlemskontingent og som ønsker å være medlem i Melhus IL, ber vi om at dere registrerer dere på www.minidrett.no eller registrerer dere i skjemaet her.

Vi oppfordrer alle til å begynne å ta i bruk MinIdrett som er en løsning fra Norges idrettsforbund. Her kan du administrere din personlig informasjon, medlemsskap, familieforhold osv...
Levert av IdrettenOnline